Danskproduceret Premium kvalitetsfoder uden hvede, hvedegluten og uden brug af korn

Foder til hunde og katte i den bedste kvalitet 

VITAREX er et fodermærke til hunde og katte, hvor der er kælet for kvaliteten og råvarerne. Navnet VITAREX er inspireret af det danske ord ”kongeliv”, og da hunde og katte er en stor del af familien, skal de naturligvis leve som konger og dronninger. 

Vi har derfor udvalgt de bedste råvarer og ingredienser, så du er sikret, at din hund eller kats ernæringsmæssige behov bliver dækket igennem en sund og varieret kost. Vi har sammensat vores foder således, at det er uden brug af gluten og hvedegluten i alle varianter, hvilket gør det nemmere at fordøje. 

Vi har i samarbejde med danske dyrlæger udviklet forskellige varianter, som hver især dækker behov relateret til alder, størrelse, allergi og andre særlige behov. Derfor kan du altid finde et VITAREX-foder, som passer til dig og din hund eller kat. 

10kg_laks_stor_hund
Z

100% Smagsgaranti

Vi har selv sammensat ingredienserne, så vi tør give dig 100% smagsgaranti. Det betyder, at hvis foderet ikke falder i smag, kan du til enhver tid returnere det og få pengene tilbage. 

Dansk produceret

Det er vigtigt for os, at du får den bedste kvalitet – hver gang. Derfor er VITAREX produceret i Danmark samt udviklet og overvåget af danske dyrlæger og ernæringseksperter. 

Uden brug af hvede

Derudover indeholder alle varianter ikke hvede eller hvedegluten. I stedet har vi udvalgt de bedste råvarer og ingredienser, så du er sikret, at din hund eller kats ernæringsmæssige behov dækkes. 

Fortæl os om din oplevelse!

Vi vil så gerne høre om jeres kæledyrs oplevelse med VITAREX. Fortæl os om jeres oplevelse i formularen lige her, så andre kan blive inspireret til at leve et lige så godt kongeliv som dit kæledyr. Vi håber også, at du har lyst til at tilføje et billede af din hund eller kat, når du skriver til os.

voksen_kat_2_75kg